I do believe in monsters, I call them officers

Jag förstår inte varför vampyrer ska vara så fascinerande, jag kan inte få nog av dem. Jag ser på tv-serier om dem, jag läser böcker om dem, jag läser myter och historier som folk berättat, jag ser filmer med vampyrer i, jag drömmer om dem - nästan så att jag önskar att dom var verkliga så man fick träffa en. Nu pratar jag inte om "twilight-vampyrer", okej >James är väl okej eftersom han är den "onde", utan jag pratar om riktiga vampyrer. Sådana som inte klarar sig utan blodet från en mänskligkropp, sådana som inte glittrar.

Nej, nu ska jag sätta mig och kika på >Daybreakers, som handlar om år 2019 och en pest som förvandlat nästan varje människa till vampyrer. Innan blodet tar slut måste vampyrerna fånga in och fängsla de människor som finns kvar, samtidigt jobbar en forskare, tillsammans med en hemlig grupp av vampyrer, på att finna ett substitut för blod innan vampyrerna hinner utrota de sista människorna som lever på jorden. Jag har velat se filmen sen den hade bio premiär här i Sverige men det blev aldrig av, nu har den kommit ut på DVD i USA så nu ska jag äntligen få se den, får se om jag slänger upp en recenssion av den senare ikväll annars kommer den imorgon, time will tell - buhbye!

Powerman 5000 - V is for Vampire

Kommentarer
Name: Emma

ellerhur! det är något med vampyrer som gör en sjukt fascinerad! jag har varit fast sen buffy och vampyrerna alltså. det är helt sjukt vad ballt det hade varit om de existerade. nästan som att man skulle vilja veta hur det skulle kännas att bli biten av en. x)

2010-04-25 @ 22:40:41
URL: http://emmasol.blogg.se/

Write a note here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Words:

Trackback
RSS 2.0