Come on skinny love, just last the year


Cauterize - Wake To The Sun♥


You said the only way was to run away


Do you want to go to the seaside?


The best dog in the world ♥

Jag vill hem till mamma och krama om min hund, jag vill ha en sista chans att köra ner ansiktet i hennes päls och bara försvinna in i en annan värld. Jag vill ha chansen att säga hejdå. 

I'm sure gonna miss you girl.

Hello there sunshine

Jag vill inte jobba när det är så fint väder ute! Jag vill också sitte på en uteservering och bara glassa i solen, wuä. Men imorgon sluter jag tidigt så då ska jag ta mig en tur på stan! Och imorgon kommer även världens bästa människa heeeem, wie wie wie. Men nu ska jag sova!


Hello world

Hej, jag ville bara tala om att mitt liv är jätte tråkigt och allting som existerar i min hjärna är inte värt att nämna. Jag har inget vettigt att skriva, jag jobbar om dagarna, jag sover om nätterna och jag svär ofta över mitt förbannade hjärta. Mer intressant än så blir det inte. Nu ska jag sova, nighty night.


-


To see you when I wake up
Is a gift I didn't think could be real.
To know that you feel the same as I do
Is a three-fold, Utopian dream.

You do something to me that I can't explain.
So would I be out of line if I said "I miss you"?


I see your picture.
I smell your skin on
The empty pillow next to mine.
You have only been gone ten days,
But already I'm wasting away.
I know I'll see you again
Whether far or soon.
But I need you to know that I care,
And I miss you.

the sun will still be shining

Vilket otroligt underbart väder det är ute idag alltså! Var ute och gick en tur förut, i klänning, helt underbart och resten av veckan ser ut att vara lika underbar den. Synd att man måste jobba dock.


'cause a face without freckles is like a sky without stars

Om vädret ska fortsätta vara såhär fint kommer mina fräknar snart komma fram!!!! Får se till att vara i solen så mycket som möjligt, för jag vill att dom ska komma fram.


What are words If you really don't mean them

Otroligt fin låt alltså!

I'm sleeping my day away

With my pale lips in the pillow I say; I'm sleeping my day away. Och det är sant, jag har sovit nästan non stop fram tills nu och om jag känner min kropp rätt somnar jag snart igen. I hate being sick!


Hockey and ice cream!

Idag är det en viktig match i slutspelet, Färjestad kan nämligen ta hem allting om dom vinner den här matchen! Vilket jag såklart hoppas på, och än så länge ser det lovande ut så peppar peppar. Nu ska jag fortsätta bota min äckliga förkylning med glass och hockey, the perfect medicin!


I'm still putting up a good F.I.G.H.T

Det blev en ganska okej dag på jobbet idag ändå, även om jag hellre hade varit ledig och suttit ute i solen och njutit. Men men, får hoppas på fint väder till helgens å jag kan göra det!


Sleep is the enemy

Jag är trött, jag har ont i huvudet och jag är verkligen inte pepp på att jobba imorgon men men.. what to do. Kommer bli konstigt att somna själv dock, men jag får väl krama Herr Nilsson och göra mitt bästa för att försöka somna!
I'm still looking for these angels in the snow


This kinda made me smile, but just a little bit.


I'm waiting for the world to fall

Med en fladdrande känsla i bröstet och för mycket tankar i huvudet så känner jag mig lite som Agnes ur Despicable Me. Men jag får försöka tänka på det positiva; min rygg är nästan okej, och Färjestad vann dagens match!


Bones season 2

Idag kom Bones season 2 till mig, wiiiiie!


Back in the big city

Back in Stockholm, med ett huvud som har på tok för mycket tankar som snurrar omkring. Men det är skönt att vara tillbaka, även om helgen har varit helt underbar. Nu blir det lite mat, sen sängen.


RSS 2.0