Teen Wolf

Jag är helt hooked på en ny tv serie som börjat sändas i USA, Teen Wolf heter den. Kan..inte..sluta..titta!

Boom! Guess who stepped in the room.

Idag har jag skaffat mig ett bibliotekskort, nu jävlar ska jag läsa böcker! Fick även med mig en sollotion hem också, så nu slipper jag bli röd som en kräfta. Nu ska jag fortsätta lyssna på LMFAO's senaste och läsa!


True Blood season premiere!

Nu är det dags för True Blood igen, hoppas att fjärde säsongen är bättre än tredje!

Sleep is the enemy!

Gah, jag är trött. Klev upp tjugo i fem imorse så nu är jag helt slut alltså, har hållt igång sen klockan sex imorse. Och imorgon blir det samma tider igen, jobb mellan 6-15. Men jag ska inte klaga, det är ett sjukt roligt gäng jag jobbar med och tiderna är helt underbara. Man hinner ju faktiskt göra saker efter man slutat!

Sjukt sugen på Coca-Cola Vanilla alltså, men vart fan får man tag på det här i Stockholm?

I need a book to read!

Jag har lite smått panik, jag har ingen bok att läsa! Läste ut den nya svenska fantasy boken, Cirkeln, i söndags. Otroligt bra bok faktiskt, riktigt imponerad! Älskar hur dom lyckades fånga alla möjliga typer av personligheter, inte bara populära och mindre populära människor. Dom har verkligen lyckats beskriva karaktärerna på ett sätt så att alla människor kan känna igen sig i dem. Så mitt tips är; läs den!


I lose my faith


You don't wanna forget where you're from.

Saker börjar bli bättre, knutarna börjar lösas upp. Livet kanske inte är så där jätte hemskt ändå. Igår var vi i alla fall på glassfest, otroligt mysigt och glassen var sjukt god! Ångrar inte att jag lät mig bli övertalad att följa med efter många om och men, det känns nästan som att min socialaförmåga börjar sluta fungera. Men, snart kanske saker blir bättre.. Hoppas verkligen det.

Imorgon påbörjar jag den nya delen av mitt liv, med nya människor.

Bleh

Kära herr Reinfeldt och resterande riksdagsmänniskor. Är det inte dags att ni börjar spendera våra skattepengar på något som faktiskt gynnar det svenska folket? Som att t.ex rusta upp banverket så att tågen faktiskt går som dom ska och kommer i tid, tänk vad mycket det skulle underlätta för folk. Satan vad jag är trött på att tågen alltid ska krångla, det är ALLTID något som är fel. This has to come to an end.

I do not get drunk - I get awesome!

Sjuuuuuuuuuuukt bra Lördag, mycket roligare än vad jag förväntat mig! Har träffat massa fina människor jag inte träffat på länge, eller ens träffat förut. And that's freakin' awesome. Det var nog inte så farligt att åka hem till mamma och pappa och hälsa på ändå ;)


Everyday i'm tumbling

Mycket roligare att hänga på tumblr än här, så klicka på bilden för att komma dit.
-

Tell me something that I know
Just something that I understand
I need to taste the warming glow
Of your medicating hands
I know I'm ready for your love
I just don't understand it
There is a silent pact of trust
That I never could admit
That I never could

So now I'm telling you the reason I'm all messed up

Just have to look me in the eyes and I fall apart
Please let me hold you 'til I know we are both through this
I couldn't lead another day without you here in my arms

Bleed everybody bleeds, same as you and me.

Jag har klippt av mig lite av mitt hår, sugen på att klippa kortare men we'll see.

My whole situation made from clay to stone

Med lite fantasi kan man göra om soffan till en säng, så man slipper få ont i ryggen.. Önskar bara jag hade tänkt på det lite tidigare, men men. Nu ska jag luta mig tillbaka och kika klart på One Tree Hill..

Pentax Optio WG-1

Jag är med och tävlar om att få bli testpilot för Pentax Optio WG-1 GPS. Det verkar va en sjukt bra kamera som dessutom är vattentät, vilket är bra om man åker vattenskidor, wakeboard, snowboard, eller gillar att ta bilder där det antingen är mycket vatten eller när det regnar. Klicka HÄR för att tävla om att få bli testpilot själv.I miss you.

Det kommer bli jobbigt att åka hem till mamma och verkligen inse att det inte finns någon hårig bamse hund där längre som tar mina skor. Ingen hund som lägger huvudet på sne och tittar med sina oskyldiga ögon så fort man äter något. Det kommer inte vara någon hund som hoppar upp i sängen mitt natten och lägger sig på armen och sover. Världens bästa hund kommer inte vara där, och det gör ont, så jävla ont. Fan vad jag saknar dig.

RSS 2.0