My friends say I should move along


Me, and you, and my medication

Det känns som att mina dagar bara består av att sova och dricka hostmedicin. Och titta på One Tree Hill dom studerna jag faktiskt är vaken. Jag är så galet jävla rastlös så det finns inte, men jag orkar inte göra något. Nej, back to the sofa and One Tree Hill.

Soffan + One Tree Hill

Det suger att vara sjuk när det är fint väder, jag orkar inte göra något ansträngande för då hostar jag nästan upp allting som finns i kroppen. Soffan och jag kommer va otroligt bra kompisar den här veckan känner jag. Har förövrigt börjat kolla om One Tree Hill, sjukt bra serie!


Summer time!

Trött tjej, mhm. Provade på longboard i lördags, sjuu-hu-ukt kul! Snart åker jag till Arvika på besök, awesomeness! Nu ska jag fortsätta äta clementiner och se på tv.

Hope you have it great up in heaven, kommer sakna dig bästaste hund♥

Will you stay foREVer?

Otroligt fin video, och låt.

Control yourself, take only what you need from me

Otroligt skön cover, bättre live dock men ja. Stephen Simmonds gjorde ett grymt bra jobb!

Oh happy day

Idag har jag fikat med världens bästa Jessica och fått tömma mitt förråd med paranoida tankar, vilket känns otroligt skönt. Fasiken vad jag diggar den bruden alltså, lätt en av de bästa som finns! Nu ska jag fortsätta äta riskakor och dra igång nån serie, nice.

Lätt skönaste beatet just nu alltså, and the hip moves! How awesome aren't they?!

How can I make sense of this mess?

Varför ska livet vara så komplicerat? Varför kan ingenting gå som man själv vill att det ska göra? Blöh, jag blir så jävla trött på allting. Och mitt i allt tror jag fan att jag dragit på mig en bihåleinflammation, lovely. Nu ska jag fortsätta se på House och glömma livet ett tag.
RSS 2.0